Automation Anywhere е №1 доставчик на RPA облачни решения в света

Automation-Anywhere-Number-One-RPA-Cloud-Vendor

Automation Anywhere е поставен на 1-во място в света от IDC, като най-добър RPA доставчик с изцяло базирана в облака архитектура. С 54% дял от световният пазар A360 е абсолютен лидер в сравнение с всички други конкурентни доставчици на RPA решения. Това е значително постижение, тъй като Cloud RPA е бъдещето на RPA сектора, защото облачно базираните решения предлагат по-добри условия за разрастване, по-ниски експлоатационни разходи и по-голяма устойчивост в сравнение с  локалните RPA алтернативи.

Например Jaguar Land Rover (JLR) описват как ще спестят над 140 милиона долара в операционни разходи през тази година, като сменят от локална RPA система към Automation Anywhere Automation 360 Cloud. Вижте още страхотни примери от ТУК.

Automation 360 е създадена от основата, да бъде единствената cloud-native и уеб-базирана интелигентна система за роботизирана автоматизация на процеси на пазара. Тази модерна архитектура в комбинация с лесния за използване UI помага на потребителите да автоматизират 2 пъти повече процеси, да се разрастват 3 пъти по-бързо и това само за 1/5 от разходите свързани с по-старите локални RPA системи от други доставчици. Заради тези преимущества 2/3 от новите ни клиенти предпочитат cloud, като основно решение за техните RPA процеси.

Ние силно Ви препоръчваме да изпробвате Automation 360 Cloud. Ако използвате Enterprise 11 или Enterprise 10, научете как може да пробвате Automation 360 паралелно със съществуващата Ви RPA програма. В допълнение ще може да изпробвате новите продукти като Discovery Bot, нашето решение за откриване на процеси AARI, нашият low-code/no-code дигитален асистент за всеки служител.

За повече информация се свържете с RPA Consulting от ТУК и научете повече за безкрайните възможности на  Automation 360 Cloud.